Sīkdatnes nodrošina vietnes pienācīgu darbību (vairāk par sīkdatnēm un privātuma politiku šeit)
LV
EN
rss facebook twitter flickr instagram
 
SĀKUMSPAŠVALDĪBA
PAKALPOJUMI
SABIEDRĪBA
IZGLĪTĪBA
KULTŪRA
TŪRISTIEM
KONTAKTI
SLUDINĀJUMI (19)

Sīkdatnes


Mazsalacas novada pašvaldības mājas lapas vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu valodā „cookies”), lai palīdzētu uzlabot vietnes lietošanas pieredzi, kvalitāti un nodrošinātu tās teicamu darbību.

 

Sīkdatne („cookies”) ir neliela teksta datne, kas tiek nosūtīta un saglabāta Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē mājas lapas vietnes apmeklēšanās laikā un ko mājas lapas vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Katrā nākamajā apmeklējuma reizē sīkdatnes tiek nosūtītas atpakaļ uz izcelsmes vietni vai trešās puses vietni, kas atpazīst attiecīgo sīkdatni un ļauj vietnei atcerēties lietotāja izvēlētos iestatījumus nākamajās apmeklējuma reizēs, lai katru reizi tie nebūtu jānorāda no jauna. Papildu informāciju par sīkdatnēm varat iegūt mājas lapā https://www.aboutcookies.org/. Sīkdatnes netiek izmantotas, lai jūs personiski identificētu.

 

Apmeklējot mūsu mājas lapas vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrājam un izmantojam Jūsu ierīcē saglabātās sīkdatnes. Ja vēlaties, Jūs varat arī sīkdatnes kontrolēt un izdzēst. Informāciju kā to izdarīt varat izlasīt mājas lapā https://www.aboutcookies.org/. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir Jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā Jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet tīmekļa vietni, un turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies.

 

Mazsalacas novada pašvaldības mājas lapas vietnē tiek izmantotas šādas sīkdatnes ar šādiem glabāšanas termiņiem:

 

Sīkdatne

Sīkdatnes rīks

Domēns

Sīkdatnes tips

Glabāšanas ilgums

__asc

N/a

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

Sīkdatne ir derīga tikai esošās sesijas laikā un tiks izdzēsta līdz ar pārlūkprogrammas aizvēršanu.

__auc

N/a

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

1 gads

_ga

Google Analytics

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

2 gadi

_gat

Google Analytics

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

Sīkdatne ir derīga tikai esošās sesijas laikā un tiks izdzēsta līdz ar pārlūkprogrammas aizvēršanu.

_gid

Google Analytics

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

1 diena

_vwo_uuid_v2

VWO

.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

1 gads

c

Rubicon Project

www.mazsalaca.lv

High

Sīkdatne ir derīga tikai esošās sesijas laikā un tiks izdzēsta līdz ar pārlūkprogrammas aizvēršanu.

fr

Facebook

.facebook.com

Trešās puses sīkdatne

90 dienas

lan

N/a

www.mazsalaca.lv

Not Classified

Sīkdatne ir derīga tikai esošās sesijas laikā un tiks izdzēsta līdz ar pārlūkprogrammas aizvēršanu.

test_cookie

Google

.doubleclick.net

Trešās puses sīkdatne

Sīkdatne ir derīga tikai esošās sesijas laikā un tiks izdzēsta līdz ar pārlūkprogrammas aizvēršanu.

xb

N/a

.flickr.com

Trešās puses sīkdatne

1 gads

ypsession

N/a

www.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

1 diena

yumpu_slc

N/a

www.yumpu.com

Trešās puses sīkdatne

7 dienas

 

* - Pirmās puses sīkdatnes tiek uzglabātas uz mūsu mājas lapas infrastruktūras. Tās iespējams atpazīt pēc mūsu mājas lapas domēna nosaukuma. Savukārt, trešās puses sīkdatnes nepieder mums un šādu mājas lapu domēna nosaukumi atšķiras no mūsu mājas lapas domēna. Trešās puses sīkdatnes arī var tikt saglabātas Jūsu ierīcē, no kuras pārlūkojat mūsu mājas lapu. Par šīm sīkdatnēm vairāk var uzzināt, apmeklējot attiecīgās trešās personas interneta vietni. Mēs izmantojam pārbaudītas un uzticamas trešās puses, kā arī regulāri sekojam trešo pušu darbībām, lai nodrošinātu pienācīgu Jūsu personas datu drošību.

 

Informācija par Pārzini un Datu aizsardzības speciālistu:

 

Ja jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam izmantojam Jūsu sīkdatnes, lūdzam sazināties ar mums.




Datu privātuma politika

 

Mazsalacas novada pašvaldības administrācija, tās struktūrvienības un pašvaldību iestādes īsteno pašvaldībai deleģēto valsts pārvaldes funkciju un uzdevumu izpildi, kas nereti nosaka arī nepieciešamību apstrādāt personas datus. Pašvaldība savā darbībā ievēro Vispārīgās datu aizsardzības regulas, Fizisko personu datu apstrādes likuma un citos normatīvajos aktos noteiktās prasības attiecībā uz personas datu apstrādes likumīgumu un aizsardzību.

 

Zemāk sniedzam Jums informāciju par galvenajiem mūsu veiktajiem personas datu apstrādes nolūkiem, to tiesisko pamatojumu un citu informāciju saskaņā ar Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.panta nosacījumiem:

 

Pārzinis: Mazsalacas novada pašvaldība. Adrese: Pērnavas iela 4, Mazsalaca, Mazsalacas novads, LV-4215, reģistrācijas Nr.  LV90009114167, Tālr. 25446604, epasts: mazsalaca.dome@mazsalacasnovads.lv

 

Datu aizsardzības speciālisti: Raivis Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Raivis@grubesbirojs.lv un Viesturs Grūbe, tālr. +371 67419000, epasts: Viesturs@grubesbirojs.lv

 

Personas datu apstrādes pamatnolūki:

  • Iedzīvotāju uzskaite;

  • Dzimstsarakstu uzskaite;

  • Nekustamā īpašuma nodokļa maksātāju uzskaite;

  • Bāriņtiesas lietu uzskaite;

  • Būvvaldes lietu uzskaite;

  • Administratīvo pārkāpumu uzskaite;

  • Bibliotēkas lasītāju uzskaite;

  • Izglītības iestāžu audzēkņu uzskaite;

  • Sociālās palīdzības uzskaite;

  • Administratīvo pārkāpumu uzskaite;

  • Grāmatvedības un personāllietu uzskaite;

  • Lietvedības dokumentu uzskaite (t.sk. Personas datu apstrāde, kas nav iekļauta nevienā no citiem apstrādes nolūkiem);

  • Video novērošana.

 

Personas datu apstrādes juridiskais pamatojums:

Mūsu veiktās personas datu apstrādes likumīgumu nosaka vismaz viens no šādiem pamatojumiem:

  • Datu subjekts ir devis piekrišanu savu personas datu apstrādei vienam vai vairākiem konkrētiem nolūkiem.

  • Apstrāde ir vajadzīga līguma, kura līgumslēdzēja puse ir datu subjekts, izpildei vai pasākumu veikšanai pēc datu subjekta pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas;

  • Apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uz pārzini attiecināmu Latvijas Republikā spēkā esošo tiesību aktos noteikto pienākumu izpildei;

  • Apstrāde ir vajadzīga, lai aizsargātu datu subjekta vai citas fiziskas personas vitālas intereses;

  • Apstrāde ir vajadzīga, lai izpildītu uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras;

  • Apstrāde ir vajadzīga pārziņa vai trešās personas leģitīmo interešu ievērošanai, izņemot, ja datu subjekta intereses vai pamattiesības un pamatbrīvības, kurām nepieciešama personas datu aizsardzība, ir svarīgākas par šādām interesēm, jo īpaši, ja datu subjekts ir bērns.

 

Personas datu papildus ieguves avoti: Datu subjekta sniegtā informācija. Atsevišķiem nolūkiem personas dati tiek iegūti arī no valsts informāciju sistēmām.

 

Personas datu kategorijas: Tikai personas, kuras ir iesaistītas attiecīgā personas datu nolūka īstenošanai.

 

Personas datu glabāšanas ilgums: glabāšanas ilgums ir atkarīgs no attiecīgā personas datu apstrādes nolūka, nepārsniedzot termiņu, kas ir noteikts Latvijas Republikas tiesību aktos.

 

Personas datu saņēmēji: Datu subjekts par sevi; Mazsalacas novada pašvaldības pilnvaroti darbinieki; Apstrādātājs tikai tādā apjomā, lai apstrādātājs varētu nodrošināt un sniegt pakalpojumu Mazsalacas novada pašvaldībai atbilstoši savstarpēji noslēgtajam līgumam; Datu aizsardzības speciālists tikai tādā apjomā, lai Datu aizsardzības speciālists varētu nodrošināt uzdevumu izpildi atbilstoši Vispārīgai datu aizsardzības regulai; Valsts kontrolējošās institūcijas (ja tām ir atbilstošs pilnvarojums). Personas dati netiek nosūtīti uz trešajām valstīm vai starptautiskām organizācijām.

 

Datu subjekta tiesības: Datu subjekta tiesības nosaka un regulē Vispārīgā datu aizsardzības regula, t.sk., bet ne tikai, pieprasīt pārzinim piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, vai apstrādes ierobežošanu attiecībā uz sevi, vai tiesības iebilst pret apstrādi, kā arī tiesības uz datu pārnesamību; atsaukt piekrišanu, neietekmējot tādas apstrādes likumīgumu, kuras pamatā ir pirms atsaukuma sniegta piekrišana; tiesības kontaktēties un iesniegt sūdzību Datu aizsardzības speciālistam vai Datu valsts inspekcijai.

 

Lēmumu pieņemšana: Personas datu apstrādē netiek automatizēta lēmumu pieņemšana, tostarp profilēšana.

Pasākumi
18.augustā 11:00 Mazsalaca
Senioru sporta diena 2018
20.augustā 12:00 Mazsalaca
Seminārs „Uzvedības problēmas pirmsskolā un skolā bērniem ar komunikācijas un uzvedības problēmām"
21.augustā 15:00 Mazsalaca
Stāstnieku tikšanās
21.augustā 21:00 Mazsalaca
Salacas mauciens
25.augustā 06:30 Mazsalaca
Ekskursija pa Lejaskurzemi
25.augustā 09:30 Ramata
Ramatas pagasta sporta spēles
31.augustā 14:00 Mazsalaca
Zaļumu kompozīciju veidošana pilsētas centrā
2.septembrī 10:00 Mazsalaca
Pludmales volejbola turnīrs (sezonas noslēgums)
2.septembrī 13:00 Mazsalaca
Filma "Bille"
3.septembrī  Mazsalaca
Zinību diena
Aktuāli
līdz 20.augustam  Mazsalaca
Izstāde "Mazsalaca - manas mājas"
līdz 31.augustam  Mazsalaca
Izstāde "Mūsu ievērojamākie novadnieki"
līdz 1.septembrim  Mazsalaca
Fotokonkurss “Mans Mazsalacas novads’’
līdz 30.oktobrim  Mazsalaca
Izstāde "Darbošanās prieks"
Pasākumu arhīvs →
Fotogalerijas

Noderīgi

Mazsalacas novada pašvaldība
Pērnavas iela 4, Mazsalaca
Mazsalacas novads, LV-4215
Reģistrācijas Nr. 90009114167
Norēķinu konts AS "Swedbank"
Konta Nr. LV14HABA0551020371802
Tālr. 25446604 Fakss: 65509888
dome@mazsalaca.lv



Mazsalaca

°C
Gaisa spiediens: hPa
Vēja stiprums: m/s
Vēja virziens:
Mazsalacas novada ziņas


Aptauja

muzejs_mazsalaca_90256.JPG

 

e!_pakalpojumi_uz_mana_latvija_lv_250x250_114420.gif

 

VARAM-Vidzeme-180x180px-pastasti (002)_34622.gif

 

LVLV_200_92809.JPG

 

apCeļosim_fb_180x180(1)_42930.jpg

 

vpvkac_24032.gif

 

 

NVA baneris 200X100_24022.jpg

 

web_baneris_250x250_83325.gif

 

latvija-lv-logo_png_23842.png

 

DEINSTITUCIONALIZĀCIJA_BANERIS_WEB(1)_113722.jpg

 

Baneris150x150_43113.gif

 

BANERIS 200X200_91308.jpg

 

300x250pix_13402.jpg

 

1188-transport_100447.jpg

 

1188-business_100444.jpg

 

4lietas_klekshi_102839.png

 

vugd.gov.lv

 

rsz_3vz_logotips_800_80055.jpg

 

250x250-baneris-Upes-Oga_22713.gif

 

rsz_banneris_1_84550.jpg



Sadarbība

LLKCmazs3_34536.jpg E-iespejas_logo_3_120119.jpg rsz_21rsz_2rsz_nva_logo_84237.jpg Latvijas Pašvaldību savienība_51531.jpg 

mz_aplis_85158.jpg vidzeme.lv





Sīkdatnes un privātuma politika

(c) 2011-2018 Mazsalaca.lv
Visas tiesības aizsargātas

png